Benut de kracht van je eigen netwerk

Veel bedrijven brengen hun medewerkers niet op de hoogte van hun communicatie met de buitenwereld. Nochtans vormen net die medewerkers een onmisbare schakel in de klantenervaring.

Onze visie is dan ook om dat principe te omarmen en samen te werken met je teams van Marketing, Corporate, HR en Interne communicatie, zodat alle stakeholders betrokken worden.

Maatwerk

We kiezen onze klanten en projecten uit omdat we in hun verhaal geloven en het samen met hen willen vertellen. Een sterke relatie uitbouwen is dan ook onze prioriteit.

Agile

We beschikken over een flexibel netwerk van deskundige partners en bieden waar nodig een internationale aanpak.

Creatief

We zijn gespecialiseerd in het vertellen van creatieve verhalen die een specifiek doelpubliek aanspreken. Benut onze expertise dus in al je kanalen en zet je kernboodschappen kracht bij met onze creatieve ideeën.

Aanpak

Met innovatie, passie, creativiteit en gezond verstand bundelen we een complex verhaal tot één krachtige boodschap. Of we nu personeelsenquêtes uitvoeren, je communicatie onder de loep nemen, stakeholders betrekken bij een strategische bedrijfsbeslissing, je medewerkers erkennen of belonen, nieuwe medewerkers verwelkomen, ondersteuning bieden bij de verandering van je bedrijfscultuur of je helpen om sterke communicatiekanalen uit te bouwen – het gaat er steeds om een ECHO te creëren.

ICON_Listen

1. Luisteren

We stellen graag veel vragen. Tijdens een intakeworkshop bepalen we de doelstellingen & visie.
We brengen je huidige interne communicatie en bedrijfscultuur in kaart.

ICON_Analyse

2. Analyseren

Hierdoor kunnen we feedback omzetten in actie, en een doeltreffende en onderbouwde strategie uitwerken. Dat zorgt voor gedragsverandering en productiviteitsverbeteringen, minder personeelsverloop en een positieve en stimulerende werkomgeving en bedrijfscultuur.

ICON_Devise

3. Uitwerken

We brengen je in contact met de juiste partners en tools.
Waar nodig begeleiden we je bij de implementatie van een ambassadeursprogramma of intranettool.   

ICON_Engage

4. Betrekken

We communiceren duidelijk en consistent. We stemmen de boodschappen af op je interne doelgroepen en beheren je kanalen. Daarnaast organiseren we boeiende events en wakkeren we de creativiteit aan van je team(s).

ICON_Measure

5. Meten

Als bedrijf is het cruciaal om je merkwaarde als werkgever continu te verbeteren. Daarom meten we de prestaties, zorgen we voor erkenning en beloning en staven we dit met de nodige analytics.

ICON_Refine

6. Bijschaven

Gedurende het hele proces blijven we onze werkwijze evalueren en aanpassen op basis van uitgebreide meetgegevens. We herbekijken de doelstellingen en stellen ze bij waar nodig. Als verlengstuk van jouw teams bieden we je continue ondersteuning.