690_x_455

The return to the office: COVID-19 edition

Uitgestippelde looproutes voor eenrichtingsverkeer, bureaus op anderhalvemeter van elkaar en een flesje ontsmettingsmiddel naast het koffiemachine. Is jouw organisatie terug office-ready? Maak vaak voorkomende situaties op de werkvloer corona-proof met onze ECHO-tips! 

Lees verder
blogpost

Abracademy x ECHO: Workshop the power of ambassadors

Nood aan onverwachtse magische momenten in deze tijden? We got you! Vraag nu je gratis ticket voor een exclusieve virtuele workshop over ambassadeurschap van Abracademy en ECHO op 17 juni.

 

Lees verder
melany_rochester_FAQ4RE76Nvs_unsplash

Bouw een ambassadeursnetwerk in vijf stappen

Het klinkt contradictorisch: onzekere tijden zijn ideaal om je ambassadeursnetwerk op te bouwen. Waarom? Je verhoogt de betrokkenheid - wat welgekomen is nu we weinig in contact komen met collega’s. Je verhoogt je bereik intern en op sociale media. En je verlaagt de onrust door te tonen dat je openstaat voor feedback. Hoe begin je hier nu aan? In amper vijf stappen bouw je al een ambassadeursnetwerk!

 

Lees verder
eddie_kopp_ZkRVjJivs9Q_unsplash

Hoe technologie het welzijn van je medewerkers kan verhogen

Van een “nice-to-have” naar een “must-have”: digitale transformatie is cruciaal op de werkvloer. Medewerkers zijn verbonden met hun computer en smartphone en dat heeft invloed op hoe we communiceren en samenwerken.

Lees verder
simon_abrams_k_T9Zj3SE8k_unsplash

Eerste hulp in tijden van thuiswerk: dit zijn ECHO's favoriete tools

Door COVID-19 startte onverwachts het grootste thuiswerkexperiment ooit. Gelukkig is werken vanop afstand geen probleem meer dankzij allerlei handige tools!

Lees verder