shutterstock_748258660

Hoe het design van je kantoor wel degelijk een impact heeft op het welzijn van je medewerkers

De afgelopen jaren heeft onze werkplek een aantal evoluties doorgemaakt. Van kantoorhokjes tot open ruimtes tot bureaus met pingpongtafels en fitnessruimtes. Maar terwijl kantoortrends komen en gaan, blijft de gezondheid en het welzijn van de medewerkers wél een vast item op de agenda. 

Lees verder
emile_guillemot_Olo2khVaTmk_unsplash

Van babyboomer tot Gen Z: hoe laat jij verschillende generaties vlot samenwerken in jouw organisatie?

Vlot samenwerken met je collega’s is niet altijd even eenvoudig. Laat staan wanneer één team uit verschillende generaties bestaat. Zo druppelen meer en meer afgestudeerden van generatie Z binnen naar bedrijven en kijken babyboomers uit naar hun pensioen.

Lees verder
690_x_455

The return to the office: COVID-19 edition

Uitgestippelde looproutes voor eenrichtingsverkeer, bureaus op anderhalvemeter van elkaar en een flesje ontsmettingsmiddel naast het koffiemachine. Is jouw organisatie terug office-ready? Maak vaak voorkomende situaties op de werkvloer corona-proof met onze ECHO-tips! 

Lees verder
blogpost

Abracademy x ECHO: Workshop the power of ambassadors

Nood aan onverwachtse magische momenten in deze tijden? We got you! Vraag nu je gratis ticket voor een exclusieve virtuele workshop over ambassadeurschap van Abracademy en ECHO op 17 juni.

 

Lees verder
melany_rochester_FAQ4RE76Nvs_unsplash

Bouw een ambassadeursnetwerk in vijf stappen

Het klinkt contradictorisch: onzekere tijden zijn ideaal om je ambassadeursnetwerk op te bouwen. Waarom? Je verhoogt de betrokkenheid - wat welgekomen is nu we weinig in contact komen met collega’s. Je verhoogt je bereik intern en op sociale media. En je verlaagt de onrust door te tonen dat je openstaat voor feedback. Hoe begin je hier nu aan? In amper vijf stappen bouw je al een ambassadeursnetwerk!

 

Lees verder