voorbeeld

Drie creatieve en inspirerende interne communicatietrends die je niet mag missen!

Een nieuw jaar staat voor nieuwe uitdagingen en nieuwe manieren van werken. Dat 2020 veel uitdagingen met zich meebracht, is nog zacht uitgedrukt. Maar welke communicatie-uitdagingen brengt 2021 met zich mee? ECHO inspireert je met drie belangrijke trends! 

Lees verder
ECHO_SCENE_020_Illustratie

ECHO zoekt een stagiair interne communicatie

Geloof jij ook dat elk bedrijf vol boeiende verhalen zit? Wil je graag stage lopen bij een snelgroeiend bedrijf? Lees onze vacature en mail ons!   

Lees verder
foto

CLIENT: Partena en OZ brengen medewerkers dichter bij elkaar... vanop afstand

Ieder jaar organiseren Partena en OZ een eindejaarsdrink voor hun medewerkers. Door het vele thuiswerk, het gemis van de smalltalk in de wandelgangen en de dagelijkse praatjes aan het koffiemachine, lag de focus op verbondenheid tussen collega’s. Maar hoe zorg je voor die interne boost en (extra) verbondenheid? Partena en OZ vroegen raad, en ECHO bood hen de nodige hulp! 

Lees verder
young_man_sitting_sofa_using_laptop_christmas

CLIENT: Virtuele kerstdrink brengt collega's van A.S.Adventure samen

Het jaar samen afsluiten is voor A.S.Adventure traditie. Maar dat het er in 2020 wat anders uitzag, hoeven we je niet meer te vertellen. A.S.Adventure ging op zoek naar een creatief en digitaal alternatief waarbij het vele thuiswerk even vergeten kon worden en collega’s zich toch met elkaar verbonden voelden!

Lees verder
slackvisual

Zeven handige tips om alles uit Slack te halen!

Slack, het virtuele kantoor voor veel bedrijven anno 2020. Om in deze tijden verbondenheid te creëren vanop afstand en vlot te communiceren binnen je organisatie komt Slack goed van pas. Hoe zorg je ervoor dat je geen wildgroei aan informatie of meldingen krijgt?  

Lees verder
Cronoscare

CLIENT: een huiskamerconferentie brengt honderden collega’s van Cronos samen rond mobiliteit

Hoe breng je honderden medewerkers die verspreid zijn over verschillende deelbedrijven bij elkaar in coronatijd? Met een huiskamercongres: “Cronos Care E-day” over innovatieve mobiliteit en welzijn! 

Lees verder