halloween_liggend

Griezelen op kantoor

Jouw team dichter bij elkaar brengen: het hoeft niet altijd veel te kosten of tijd in beslag te nemen.

Lees verder
Middel_2_2x

4x creatief aan de slag met podcasts in jouw bedrijf

Podcasts zijn een prima interne communicatietool: ze komen persoonlijk en authentiek over, voelen intiem, zijn flexibel (zowel voor de maker als de luisteraar) en de drempel is laag. Maar wat ons het meest aanspreekt? Je kan er zeer creatief mee aan de slag, ook op kleine schaal in jouw bedrijf. 

 

Lees verder
Kamelenbult_index

De kamelenbult: op dinsdag en donderdag in de file op kantoor

De vakantie ligt achter ons, we keren terug naar kantoor of installeren ons weer in onze telewerkplek. Organisaties waar geen afspraken gemaakt worden rond thuiswerkdagen, bereiden zich best voor op een kamelenbult. 

Lees verder
Partena_Blog_Post_v1

CLIENT: Partena en OZ worden Helan: medewerkers kregen de primeur in hun eigen radioshow

Een fusie bij Partena en Onafhankelijk Ziekenfonds: een nieuwe naam én een nieuw merk. Partena en OZ wilden hun medewerkers graag tijdig én goed informeren en klopten daarvoor bij ECHO aan. “We houden wel van een feestje”, dat treft! 

Lees verder
Blogpost_PuurGent

CLIENT: PuurGent zet in op een braderie voor én van Gentse handelaars

PuurGent (de middenstandsorganisatie voor detailhandel en horeca in Gent) zorgt voor de praktische ondersteuning van Braderie Publique. Ze zet de krijtlijnen uit, maar laat die liefst inkleuren door Gentse handelaars. Om zicht te krijgen op alle noden en wensen, kwam PuurGent bij ons aankloppen.

Lees verder
ECHOParkIndex

ECHO Park: een inspirerende namiddag over interne communicatie

Op 8 juli organiseerden we ECHO Park: we brachten interne communicatieverantwoordelijken samen om expertise, inspiratie, bezorgdheden en gedachten uit te wisselen. Op het programma: een inspirerende talk van Hanan Challouki rond inclusieve communicatie en 3 workshops in kleine groepjes. 

Lees verder