Stagiair_postBLOG

ECHO zoekt een stagiair interne communicatie

Geloof jij ook dat elk bedrijf vol boeiende verhalen zit? Wil je graag stage lopen bij een snelgroeiend bedrijf? Lees onze vacature en mail ons!   

Lees verder
indexinterneapp

7x waarom een interne app toch een meerwaarde kan zijn in digitaldetox-tijden

Een deel van ons (werk)leven speelt zich af op onze smartphones. Een groter deel dan ons lief is. Waarom zouden we medewerkers dan vragen om nòg een app installeren? Wel, wij geven je 7 redenen waarom je het toch kan overwegen.

Lees verder
clubhousemedewerkers

Verbinden we binnenkort medewerkers op Clubhouse?

Clubhouse verovert het sociale medialandschap en deed dit jaar haar intrede in de top 10 van meest gedownloade apps in België. We stillen onze stemhonger in virtuele kamers, delen de kostbare uitnodigingen met vrienden en ontdekken interessante talks over allerlei onderwerpen.

Lees verder
Schermmoeheid

De cijfers: 1 jaar coronacrisis op de interne communicatieafdeling

De coronacrisis die vanaf maart 2020 België in haar greep nam, bleek een stresstest voor velen. Ook bestaande (interne) communicatiemethodes en -verantwoordelijken kwamen onder druk te staan.

Lees verder
keymessaging

Je medewerkers als superverspreiders ... van jouw key messages

Purpose, waarden, missie en visie: hot topics voor elke communicatieverantwoordelijke. Zo nu en dan zit je met je team samen deze thema’s scherp te stellen. Waar staan jullie voor? Welke kernpunten of key messages willen jullie als organisatie intern en extern uitdragen?

Lees verder
Fantastic

Nog 1 maand tot 1 maart: waarom Complimentendag op je agenda moet staan

Een oprecht compliment geeft je zelfvertrouwen een boost en zorgt ervoor dat je meer doet dan van je verwacht werd. Herkenbaar? Helaas is dit voor een kwart van de Vlaamse medewerkers niet aan de orde. En dat vinden wij bij ECHO een gemiste kans: medewerkers die zich gewaardeerd voelen, dragen bij tot een sterke bedrijfscultuur en goede resultaten.

Lees verder