Welkom Emma!

27 February 2020

Vertel het verder

Hey! Mijn naam is Emma Fonfoneata.

 

Fonfone-wie?

 

Correct, mijn roots gaan halverwege terug naar Boekarest, aangezien mijn vader van Roemeense afkomst is. Desondanks ben ik een trotse Gentenaar, in hart en nieren! In 2018 studeerde ik af als Communicatiemanager aan de Arteveldehogeschool in Gent, maar ik besefte vrij snel dat ik nog niet klaar was voor het echte werkleven. Als trotse Gentenaar had ik nooit gedacht dat ik zou verhuizen naar een andere stad. Maar toch had ik het gevoel om mijn grenzen te verleggen en had ik nood aan een andere omgeving. Daarom besloot ik om Cultuurmanagement te studeren in Leuven. Een groot deel van mijn jaar in Leuven spendeerde ik op de communicatieafdeling in Het Depot.

Na een onvergetelijk jaar in Leuven was het tijd voor het echte werk! Tijdens mijn zoektocht naar een job stootte ik op een vacature bij ECHO, een jong en dynamisch bedrijf in Gent dat zich toespitst op interne communicatie. Ik kreeg de baan én een mooie nieuwe titel; Junior Interne Communicatie Specialist.

Wat moet je over mij weten?

 

  • Mijn sterrenbeeld is Vissen. Je kan mij eigenlijk vergelijken met een persoonlijke therapeute.

 

  • Ik ben een echte kattenliefhebber! Je mag dus veel schattige kattenfoto’s verwachten van mijn twee Britse kortharen Gust & Arthur.

 

  • Ik kan nergens naartoe zonder mijn huidverzorgingsproducten (serum en maskers zijn mijn favoriet!)

 

  • Roeien is jaren mijn passie geweest.

 

  • Vintage- en designliefhebber.

 

  • Vrienden, familie & een glas witte wijn is alles wat ik nodig heb in het leven.

 

Wil je meer weten over mij? Stuur gerust een mailtje naar emma@weareecho.be !

Ook interessant!