Abracademy x ECHO: Workshop the power of ambassadors

28 May 2020

Vertel het verder


ABRACADEMY X ECHO 

Nood aan onverwachtse magische momenten in deze tijden? We got you! Tijdens lockdowns en beperkt menselijk contact beseffen we des te meer dat de ruggengraat van een organisatie de medewerkers zijn. Welke communicatiehindernissen heb jij overwonnen de laatste maanden en welke kansen liggen voor het grijpen? 


Abracademy en ECHO nodigen je uit om de wekelijkse sleur even te doorbreken en samen op zoek te gaan naar de kracht van interne ambassadeurs en cultuur die hen omarmt. Verwacht je aan een vleugje magie en inspirerende vraagstukken die je blik op ambassadeursschap verruimen. Zet je samen met ons de eerste stappen in je intern ambassadeurstraject?  

 

WAT? 

Virtuele interactieve en creatieve workshop van 1 uur over intern ambassadeurschap en company culture met een vleugje magie. 

 

WIE?

Abracademy is een learning and development bedrijf dat de talentontwikkeling van je mensen faciliteert. Met psychologie van magic, learning design en facilitatie, ondersteunen ze werknemers, teams en het bedrijf bij het ontwikkelen van een cultuur en soft skills. Ze helpen bedrijven met levenslang leren en bij uitdagingen als verandering, communicatie, online collaboratie, creatief en probleemoplossend denken, enz. Dit doen ze via interactieve workshops die gefaciliteerd worden door 2 ‘magilitators’ (magician x facilitator). 


ECHO raakt met creatieve interne communicatie en krachtige tools de juiste snaar bij jouw medewerkers en stakeholders. Ze helpen je onder meer met het opzetten van inspirerende ambassadeurstrajecten en interne campagnes.

WANNEER?

Woensdagvoormiddag 17 juni om 11u


INSCHRIJVEN?

Vraag je ticket aan via deze link.

Ook interessant!