CLIENT: Virtuele kerstdrink brengt collega's van A.S.Adventure samen

6 January 2021

Vertel het verder

Het jaar samen afsluiten is voor A.S.Adventure traditie. Maar dat het er in 2020 wat anders uitzag, hoeven we je niet meer te vertellen. A.S.Adventure ging op zoek naar een creatief en digitaal alternatief waarbij het vele thuiswerk even vergeten kon worden en collega’s zich toch met elkaar verbonden voelden! 

 

Randomizer 

We brachten alle medewerkers samen voor een Digital Christmas party en zorgden ervoor dat de verbondenheid en het samenhorigheidsgevoel vanop kantoor ook digitaal sterk(er) voelbaar was! De CEO leidde het digitale kerstfeest in en bedankte alle medewerkers voor al hun inspanningen van het afgelopen jaar. 

Het jaarlijks kerstfeest op het werk is het ideale moment om nieuwe gezichten te leren kennen of een babbeltje te slaan met collega’s van een ander team. En omdat dat ook dit jaar niet mocht ontbreken, introduceerden we de Zoom-randomizer. De randomizer verdeelde de medewerkers willekeurig en bracht hen tijdelijk in groepjes van zes. We inspireerden hen met vragen over 2020 en 2021 om de gesprekken op gang te trekken, waaronder “Welke blunders heb jij geslagen tijdens Zoomcalls?” en “Welke fietsroutes of wandelingen heb jij (her)ontdekt?”. Een spannend moment, maar dankzij de gespreksstarters liep alles snel los en leerden collega’s elkaar (beter) kennen. 

 

Digitaal verbonden 

Van een geslaagd kerstfeest gesproken! Het digitaal kerstfeest werd positief onthaald en de Zoom-randomizer met gespreksstarters waren een meerwaarde om het contact met collega’s warm te houden én nieuwe connecties te leggen!

 

 

Ook interessant!