Time to spread some love!

11 March 2022

Vertel het verder

Complimentjes geven wij hier het hele jaar door. Maar op de hoogmis der complimenten maken we er extra werk van. En dit jaar op de good old fashioned way. Wat begon als een lege doos in de ochtend werd op het einde van de dag een goedgevulde box vol met de liefste complimentjes. We beloofden de beste complimentengever een verrassing. Maar kiezen bleek moeilijk. Dus besloten we iedereen in de bloemetjes te zetten, of liever in de bloemzaadjes.

 

 

Hier bloeit iets moois

Alle complimentjes hingen we op het einde van de dag verspreid over het gebouw op en elke collega vond de volgende ochtend een envelopje met een complimentje en een bloemzadenmix. Want met complimentjes willen we elkaar ook laten groeien, net zoals al die mooie ontluikende bloemetjes in de lente. 

 

 

 

 

Ook interessant!